Sanda Hristudor

Numele meu este Sanda Hristudor. Am 55 ani, sunt mamă a 2 copii și bunică. Lucrez ca manager financiar la o companie privată din București.
Am început să activez civic începând cu toamna anului 2016, în Galați. M-am implicat ca voluntar în diverse ONG-uri din și după evenimentele care au urmat Ordonanței 13 am început să activez în zona civico-politică.

Am început să donez recurent pentru Fondul pentru Democrație, ceea ce mi-a adus titlul de membru fondator al acestuia. Am înființat organizația Acțiunea Civică Galați. Cu această organizație am fost înscisă în federația de asociații Contract România unde am participat la diverse proiecte. Cel mai important proiect a fost inițiativa “Oameni Noi”, unde Acțiunea Civică Galați a făcut parte dintre inițiatorii acesteia.Mi-am adus contribuția în diverse grupuri precum: REZISTENȚA, Rezistența TV, Geeks for Democracy. Am adus în România Pulse of Europe, o organizație a cetățenilor europeni, prin înființarea Pulse of Europe Galați.

În februarie 2018 am înființat Comunitatea Locală RO100 Galați și în 2018 m-am mutat în București, pentru a fi mai aproape de copii și de nepoțică. Am continuat să activez în RO100, ajutând echipa de la centru. În octombrie 2018, am fost selectată împreună cu alte 3 persoane pentru a demara înființarea filialei sector 5 a Partidului Mișcarea România Împreună. Am făcut parte din grupul de inițiativă, ocupându-mă de comunicare și alegeri europarlamentare.