Rodica David

Sunt Rodica David, iar București este orașul pe care l-am simțit “acasă” după fiecare delegație sau city-break.
Am 31 de ani, sunt specializată în administrație publică la SNSPA, cu un master în comunicare și multă experiență în coordonare operațională, team management în multinațională și management de proiect.

Candidez din partea Alianței USR PLUS la Consiliul General al Municipiului Bucuresti si sunt determinată să îmbunătățesc experiența orașului; să potențez Bucureștiul ca destinație turistică.

Îmi doresc o comunitate dezvoltată durabil, cu oamenii în centru. Unele soluții și reforme necesare pentru dezvoltarea societății pe termen lung trebuie sa vină de la cetățeni și au nevoie de implicarea lor directă. Cu un manager de proiect competent, bun negociator și mobilizator, totul se poate face.

Digitalizarea serviciului public este un obiectiv strategic. Dincolo de eficientizare, digitalizarea administrației transmite un semnal puternic, trecerea într-o eră a transparenței și a luptei împotriva corupției. Astfel, îmbunătățim comunicarea Primăriei Municipiului București cu cetățenii și promovăm și instituțiile publice pentru a le aduce mai aproape de cetățeni.

Voi face parte din Comisia de relație cu ONG-urile, Comisia pentru Relația cu UE.
Împreună cu voi și cu colegii mei suntem o echipă și vom câștiga!