Nicorel Nicorescu

Fac parte din echipa USR PLUS pentru Consiliul General al Municipiului București, echipă care se va remarca prin profesionalism și dedicare. Împreună ne asigurăm de înlăturarea celor incompetenți și a celor care fură și corup Bucureștiul.

Am încredere că viitorul primar al Bucureștiului, Nicușor Dan, va susține la Primăria Capitalei o nouă echipă Administrativă de valoare, atât profesional cât și uman, o echipă de oameni capabili să modernizeze Capitala în următorii 4 ani.

Am fost implicat în mișcarea civică de după revoluție, cu Ana Blandiana și organizații studențești. Susțin propuneri și soluții pentru dezvoltare Smart City în București. Îmi doresc să obțin acces facil la servicii publice de calitate, pentru toți bucureștenii.

Am activitate antreprenorială de peste 23 ani - cu studii de inginerie Sisteme de Calcul - în cadrul Facultății de Electronică și Telecomunicații. Am capacitate de negociere și experiență în lucrul cu oamenii - echipă proprie, colaboratori, sute de clienți și furnizori. Sunt un om onest, cu bun simț și lupt pentru o Românie cu o capitală modernă, cu valențe. Sunt un observator atent a vieții politice din România (încă din 1990 - anti FSN/PSD și derivatele acestora până în prezent).

Setul de valori pe care urmăresc să le promovez și să veghez la implementarea lor în noua Administrație a Capitalei sunt:

  • Competență cu scopul realizării rapide a obiectivelor asumate în campanie
  • Onestitate pentru un mediu social sănătos
  • Responsabilitate a celor care slujesc în serviciul public
  • Infuzie de experți prin promovarea unei echipe de specialiști în Primăria Capitalei