Manuela Mureșan

Sunt Manuela Mureșan, de profesie psiholog, am un masterat în etnologie, antropologie culturală și folclor, am lucrat în marketing și publicitate, în comunicare și relații publice și, în prezent, sunt antreprenor. Din 2016 sunt consilier local ales, din partea USR, în Consiliul Local al Sectorului 1.

Datele arată că în acești patru ani am fost unul dintre cei mai activi consilieri locali din Sectorul 1 și din București, cu multe proiecte de HCL depuse și multe implementate, cu o prezență de aproape 100% la ședințele de consiliu local, membru în mai multe comisii din cadrul Primăriei Sector 1 și în câteva consilii de administrație ale grădinițelor, școlilor generale și liceelor. Îmi doresc ca zestrea culturală a orașului și tehnologia modernă să fie pilonii viitoarei administrații.

Bucureștiul trebuie să fie un oraș înverzit, prietenos cu cetățenii săi, indiferent de vârstă, să ofere condiții optime pentru activități sportive și culturale în aer liber, să aibă un transport public modern și soluții alternative de mobilitate, astfel încât orașul să nu mai fie sufocat de mașini și parcări, să aibă o administrație digitală modernă și să-și respecte patrimoniul material și imatrial.