Iustinian Roșca

Sunt Iustin Roșca, economist, cu experiență îndelungată în managementul echipelor. Sunt implicat în multiple proiecte de voluntariat. De asemenea, am experiență în domeniul asociațiilor de proprietari, al interacțiunii dintre comunitate și administrația locală, deci cunosc îndeaproape nevoile concetățenilor. Cu atât mai important, deja schimbăm lucrurile în bine prin acțiunile pe care le întreprind împreună cu colegii mei la sectorul 5.

Sunt o persoana căreia îi place dreptatea, transparența, corectitudinea și respectul față de cetățeni;
- coordonez echipa de monitorizare a administrației, echipă care a reușit de multe ori să-l oprească pe actualul primar al sectorului 5 să dreneze banii cetățenilor catre firmele de casă ale angajaților din primărie și chiar ale primarului;
- împreună cu echipa mea, am descoperit de zeci de ori achiziții supradimensionate, informații care au fost împărtășite cu locuitorii sectorului 5 și care nu de puține ori au devenit teme de anchete ale presei centrale.

Candidez din partea Alianței USR PLUS la Consiliul General al Municipiului București. Îmi doresc o primărie prietenoasă cu bucureștenii, cu oamenii de afaceri, cu mediul și care sa fie un reper în domeniul administrației. Voi continua supravegherea bugetelor și mă voi asigura că toate cheltuielile ajung acolo unde trebuie: la cetățean!