Ionuț Aruxandei

Sunt Ionuț Aruxandei și am decis că nu mai pot aștepta să vină o schimbare. Am ajuns la concluzia că schimbarea trebuie să fie făcută, nu cerută. Cu timpul, mi-am găsit cauza pentru care vreau să lupt: tinerii.

Candidez la Consiliul General al Municipiului București pentru a apăra și promova interesele tinerilor, care pot schimba în mod fundamental acest oraș atunci când li se pun la dispoziție mijloacele necesare. Coordonez implementarea proiectului Tinerii Schimbă Bucureștiul, un proiect menit să producă o direcție în ceea ce privește politicile local. Am sondat opinia tinerilor bucureșteni, am identificat direcții generale pentru politici de tineret, dar am și conceput proiecte concrete pe care vom căuta să le pilotăm înainte de alegeri. Echipa s-a ocupat de fundraising, organizare de evenimente, logistică, comunicare, analiză de date și facilitare. Proiectul a fost premiat în cadrul concursului EUsuntPLUS. Am creat conceptul de G+ Talks, care a fost deja preluat de ceilalți colegi. Până acum au avut loc 3 ediții și urmează multe altele în București, dar și în provincie.

Am lucrat la organizarea și facilitarea evenimentului Generația Solidară, unde am învățat grupuri informale de tineri și ONG-uri cum să scrie și să depună proiecte de solidaritate. Am organizat sau am facilitat multiple alte traininguri pentru colegi și am contribuit la capitolul de tineret din programul pentru PMB..

Vreau să duc munca pe care o depun pentru comunitate în Consiliul General al Capitalei, unde să lucrez pentru interesele tinerilor, care de 30 de ani sunt ignorați total de către autorități.