Gabriel Rău

Sunt Gabriel Rău și sunt inginer și specialist în comunicare. Am terminat Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Politehnice București și am o experiență de 10 ani în comunicare digitală, în companii multinaționale.

Vreau să contribui, din Consiliul General al Municipiului București, la îmbunătățirea mobilității urbane în Capitală. Sunt preocupat de problema lipsei locurilor de parcare din București, dar și de lipsa unei politici coerente și moderne în acest domeniu. Administrația trebuie să ofere tuturor un oraș funcțional, să aibă facilitățile necesare, inclusiv parcări, și, la fel de important, să funcționeze după reguli clare pe care toată lumea să le respecte.

Vreau ca, printr-o strategie de construcție și regândire a locurilor de parcare, să elibereze trotuarele ocupate acum de mașini. Administrația trebuie să ofere cetățeanului un loc civilizat în care să își poată parca autoturismul, fără a afecta spațiul verde și fără a bloca trotuarul sau benzile de circulație. În Consiliul General al Municipiului București, îmi doresc să activez în Comisia Transporturi şi Infrastructură Urbană.