Florin Covaci

Sunt Florin Covaci, născut și crescut aici în Bucuresti. Am 27 de ani, sunt căsătorit și activez ca antreprenor în domeniul turismului. Mă număr printre cei cărora nu le este frică să schimbe status quo-ul și cred că pot avea un impact real asupra societății. Vreau să redau speranța și încrederea semenilor mei în această frumoasă țară și acest deosebit oraș.

În activitatea mea profesională mă ocup cu promovarea României și am ajutat economia locală prin mii de turiști care ne-au călcat pragul. Mă ocup cu valorificarea zonelor cu potențial turistic din țara și formez echipe locale de administratori turistici.

Sunt absolvent al Facultății de Psihologie din cadrul UNIBUC unde am activat ca și voluntar în organizația studențească a facultății. Am avut șansa să coordonez o echipă de 10 oameni în calitatea mea de Coordonator Fundraiser al ASPSE.

Încă de la 18 ani am activat în mediul antreprenorial. Am contribuit la dezvoltarea unei companii și am fondat alte două.

După mult timp în care am lăsat progresul în seama altora, am decis să am un rol activ și am făcut pasul pentru a intra în politică. Îmi doresc să fiu reprezentantul USR PLUS pentru CGMB. Sunt foarte implicat, motivat și prin flexibilitatea activității mele profesionale îmi permit să mă dedic în întregime acestei responsabilități.

În cadrul CGMB îmi propun sa mă ocup de :

  • Eficientizarea subvențiilor PMB
  • Creșterea competitivității antreprenoriale din București
  • Dezvoltarea turistică a orașului
  • Egalitatea de șansă și oportunitate
  • Reducerea emisiilor de carbon

Împreună accelerăm progresul!