Mihnea Dobre

Sunt Mihnea Dobre, sunt programator și m-am întors în țară pentru a pune umărul la schimbarea în bine a administrației și a societății românești. M-am înscris la masterul de Administrație publică și eficiența sistemului administrativ la Universitatea București și, de peste 3 ani, sunt președintele asociației de proprietari în blocul din Sectorul 5 unde locuiesc.

Proiectele la care vreau să lucrez în Consiliul General sunt cadastrarea întregului oraș în vederea asigurării unei gestiuni eficiente, stabilirea de colaborări cu societatea civilă pentru implementarea diferitelor soluții digitale în administrația Bucureștiului (autorizații în format digital, platforme accesibile cetățeanului care să fie ușor de folosit, platforme pentru încurajarea implicării societății civile în deciziile administrației etc.) și reabilitarea clădirilor aflate în proprietatea PMB și redarea acestora către comunitate.

În plus, îmi doresc amenajarea mai rapidă a pistelor de bicicletă pe arterele principale, în conformitate cu PMUD (Planul de mobilitate urbană durabilă) și demararea proiectelor de refacere a conductelor de distribuție a agentului termic.