Bogdan Teodor Popovici

Sunt Bogdan Teodor Popovici și am 37 de ani. Am intrat în politică pentru că schimbarea nu vine de la sine, ci este făcută, are un autor. Pentru că atunci când ceva nu merge mai întâi trebuie să încerci să repari, abia apoi să dai un verdict. Pentru că a fi observator pasiv, fără să oferi soluțiile pe care le-ai descoperit, e degeaba. Acestea sunt motivele pentru care candidez la Consiliul General al Municipiului București.

Pe diploma mea de licență scrie “Jurnalism”. Am făcut jurnalism ani buni. Presă scrisă, radio, TV. Din “fericire”, pe subiecte politice. Am urât politica din toți rărunchii. Deontologia jurnalistului exista doar în cursuri, pe foi, nu și în redacțiile pe unde am lucrat. Am ales să nu mă compromit și m-am apucat de jurnalism cultural. Pansament pentru suflet, vă mărturisesc.

Totodată, am rămas conectat cu societatea. Mai ales cu nevoile ei, care sunt și ale mele. Și nu în ansamblu, ci individual. Întotdeauna nevoia individului primează, pentru acel individ. Cunosc truismul care spune exact contrariul, însă binele colectiv își găsește rădăcina în binele oricărui individ. Am acumulat informații, am fost învățat, am învățat și eu pe alții la rândul meu. Sunt Bogdan Popovici, Product Owner & Manager în IT, iar în timpul liber fac antreprenoriat cultural, sunt fondatorul unei platforme cultural-educative cu acoperire națională și sunt președintele unei asociații care activează în domeniile cultură și educație.