Andrei Daniel Rigu

Sunt Andrei Rigu și sunt avocat în Baroul București din 2011, am propriul cabinet de avocatură și sunt specializat în drept comercial, drept societar și ONG. Sunt absolvent al programului Lideri pentru Justiție, organizat de Fundația Konrad Adenauer, și al Institutului Diplomatic Român.

M-am implicat în domeniul ONG încă din facultate și sunt pasionat de relații internaționale și de evoluția istorică și socială a locurilor din jurul meu. Locuiesc în București de peste 20 de ani și am fost martorul tuturor experimentelor administrative nereușite făcute primarii de până acum. Din acest motiv, vreau să particip la schimbarea în bine a Capitalei și la transformarea ei într-un oraș modern, confortabil, curat, sigur, sănătos și performant.

Proiectele pe care doresc să le propun și să le duc la bun sfârșit în mandatul de consilier general sunt legate de modernizarea și îmbunătățirea calității spațiilor publice, de reabilitarea și integrarea infrastructurii feroviare a Capitalei cu rețeaua de transport în comun și de realizarea unor legături verzi între parcurile învecinate.