Anamaria Elena Gram

Dragi bucureșteni,

Mă numesc Anamaria Gram, am 40 de ani, sunt căsătorită cu Daniel Gram și avem împreună doi copii minunați.

M-am născut în Oradea și mi-am petrecut acolo primii 18 ani. În anul 1998 am început studiile la Facultatea de Drept – Universitatea București și la Colegiul juridic franco-român din Bucureşti, filială a Universităţii Paris - Sorbonne I.

În anul 2003 am devenit avocat și am devenit în anul 2004 consilier de integrare europeană la Ministerul Justiției. Am făcut atunci cunoștință cu aparatul administrativ greoi și ancorat în plin comunism și am trăit din plin frustrarea de a nu putea face mare lucru.

Acum, după 14 ani de la acea experiență, am decis să reintru în administrația publică, dar de data aceasta, cu speranța ca, alături de colegii mei, să formăm o majoritate și să reușim să luăm decizii bune pentru noi, locuitorii Bucureștiului.

Timp de 16 ani am lucrat ca avocat și m-aș bucura mult ca toate cunoștințele juridice pe care le-am acumulat în acești ani să fie de folos pentru a îmbunătăți viața locuitorilor din București; să lupt pentru diminuarea poluării, pentru optimizarea traficului rutier, pentru spitale curate, fără bacterii!

Îmi doresc mult ca peste 4 ani sau măcar ca peste 8 ani să pot să spun:

  • Am reușit să ajut la construirea unor noi spitale.
  • Am reușit să ofer părinților mai mult timp de joacă cu copiii lor seara.
  • Am reușit să diminuez numărul de cazuri de cancer pulmonar și de astm la copii.
  • Am reușit să câștig încrederea bucureștenilor în administrația locală.

Doar împreună cu voi și cu colegii mei vom reuși să facem lucruri bune. E orașul nostru, e viața noastră, sunt drepturile noastre fundamentale. Din păcate, nu e suficient să fie stipulate în Constituție. Trebuie să ne luptăm pentru ele!