Ana Ciceala

Sunt Ana Ciceală, consilier municipal USR din 2016 și am în spate o experiență managerială de peste 9 ani în domeniul privat. Înainte de a intra în politică, am fost voluntar în cadrul Asociației Salvați Bucureștiul unde m-am implicat direct în proiectele de protejare a patrimoniului construit al Capitalei.

În calitate de consilier municipal, am coordonat a eforturile USR în procesul privind companiile municipale. Curtea de Apel București a decis, în urma sesizării depuse de USR, că toate companiile municipale au fost înființate de Gabriela Firea cu încălcarea legii. Am coordonat echipa USR implicată în acest proces și am fost fost foarte activă în spațiul public pe subiectul companiilor municipale. Îmi doresc să duc mai departe proiectele pe care le-am inițiat în Consiliul General în domeniul mediului și în cel medical.

Am propus crearea unui parc nou în Sectorul 3 (în zona Vitan), exproprierea parcului Brâncuși la prețul de spațiu verde (nu de teren construibil), uniformizarea signalisticii și a procedurilor de acces în spitalele din București, realizarea unui audit la unitățile medicale din subordinea municipalității. Îmi doresc că aceste proiecte și altele din domenii similare să fie adoptate și să fie puse în practică pentru ca bucureștenii să trăiască într-un oraș mai vedere și mai bun cu locuitorii săi.